Fizičko Obezbedjenje

 

Fizicko obezbedjenje vip security

 

Fizičko obezbeđenje, kao jedan od osnovnih vidova obezbeđenja, usaglašava se u skladu sa planom obezbeđenja, bezbednosnim procenama i specifičnim zahtevima korisnika. Cilj je da se, ugovorno definisanim procedurama rada, uspostave svi sistemi koji čine kompletnu celinu zaštite.

 

FIZIČKO OBEZBEĐENJE OBJEKATA

 • U zavisnosti od zahteva klijenata uslugu fizičko tehničkog obezbeđenja vršimo sa naoružanim i nenaoružanim izvršiocima 24 časa dnevno svih dana u godini, korišćenjem svih sredstava moderne komunikacije između samih izvršioca obezbeđenja, nadzornog centra i mobilnih ekipa koje su u stanju da blagovremeno proveravaju svaku dojavu ili alarm u objektima koje štitimo uz istovremeno obaveštavanje dežurne službe MUP-a.

  Obezbeđujemo :
  - Tržne centre
  - Industrijske objekte (od pojedinačnih pogona do industrijskih kompleksa)
  - Stambene objekte (od privatnih pojedinačnih kuća – stanova, preko ulaza do zatvorenih i otvorenih kompleksa zgrada)
  - Poslovne zgrade
  - Diplomatska i trgovinska predstavništva.
  - Banke i finansijske institucije
  - Zdravstvene ustanove (bolnice, domovi zdravlja i apoteke)
  - Kulturno obrazovne ustanove
  - Sportsko rekreativne objekte
  - Trgovinske i ugostiteljske objekte (trgovinski lanci i pojedinačni objekti)
  - Gradilišta
  - I sve druge vrste objekata za koje je potrebno obezbeđenje.

 


FIZIČKO OBEZBEĐENJE LICA

Za poslove obezbeđenja lica V.I.P. SECURITY koristi samo visoko obučene i fizički izvanredno pripremljene izvršioce.
Kako se radi o specifičnim poslovima, njih obavljaju samo vrlo odgovorni, stručni i školovani izvršioci koji mogu da odgovore na sve postavljene zahteve uz korišćenje savremenih tehničkih sredstava potrebnih da bi se obavio ovaj odgovoran zadatak.
U mogućnosti smo i da ponudimo angažovanja vozača za poslovne i lične potrebe (članovi porodice).FIZIČKO OBEZBEĐENJE JAVNIH SKUPOVA, SPORTSKIH DOGAĐAJA...

Obezbeđenje javnih skupova, sporskih događaja i manifestacija, u principu, zahteva angažovanje većeg broja naših izvršilaca koji su prošli kroz praktičnu i teorijsku obuku za ovaj vid obezbeđenja.

.


RECEPCIONERSKE USLUGE

Uz profesionalni i prijateljski odnos naši recepcioneri će u svakom trenutku pružiti neophodnu pomoć i ljubaznu dobrodošlicu licima zaposlenim u vašoj firmi, klijentima, posetiocima, kupcima…
Kako se radi o poslovima stalne komunikacije sa ljudima i poslovima administriranja, njih obavljaju samo stručni i školovani izvršioci koji, uz korišćenje savremenih tehničkih sredstava, mogu da odgovore na sve postavljene zahteve.MOBILNO OBEZBEĐENJE

Mobilno obezbeđenje ili patrolna služba je bezbednosna kategorija koja se umesto tradicionalnog neprekidnog angažovanja radnika obezbeđenja obavlja više puta tokom 24 časa, motorizovanim i nemotorizovanim patrolama uz evidentiranje na kontrolnim tačkama.